NU

Titel

Artiest

Nu on air

Aankomende show

Oud is Goud

15:00 16:00


PLUGGIN BABY RADIO SHOWS

EMMA SCOTT

Gepland op

Woensdag 00:00 02:00

PLUGGIN BABY RADIO SHOWS

Woensdagnacht van 00.00 – 02.00 Emma Scott

De langverwachte wekelijkse show is de creatie van de ervaren radiopresentator EMMA SCOTT. Vooraf opgenomen en geproduceerd in haar eigen thuisstudio in Cambridgeshire.
 
 Emma is hongerig om enkele van de meest opwindende artiesten en gitaarreleases te delen. De kern bestaat uit de vele artiesten van Emma’s radioplug-kant, een zeer succesvolle manier voor haar steun die haar klanten al meer dan tien jaar wereldwijd hoorspel en succes heeft opgeleverd. 
 
 Maar de show zal ook bands en artiesten delen en zelfs platen uit heden en verleden die Emma’s muzikale passie sinds de eerste dag hebben aangewakkerd. Gedurende de afgelopen 30 jaar is ze één van de grootste krachten op het gebied van muziek en radiopresentaties geweest.
 
 Terwijl haar eetlust en energie uit haar voegen blijven barsten, zal je in ‘THE PLUGGIN BABY RADIO SHOW‘, haar ook horen praten met gevestigde artiesten en akoestische sessies uitzenden, waarbij de show gaandeweg nieuwe en opwindende verleidingen voor de luisteraars blijft brengen. EXCLUSIEF voor KL85

Lees verder