NU

Titel

Artiest

Nu on air

ZEEZENDERS 74

03:00 04:00

Aankomende show


RECLAME OP KL85

OP EEN GOEDKOPERE MANIER RECLAME MAKEN? DAT KAN NU!

 Uit zowel België als Nederland heeft KL85, iedere dag weer, een groot luisterbereik. Maar ook luisteraars uit andere Europese landen melden zich heel regelmatig. Meer dan 40 presenatoren (dj’s) vullen zeven dagen in de week en 24 uur per dag, dag en nacht, de meest uiteenlopende radioshows.

Diverse landen
 De presentatoren komen uit diverse Europese landen; België, Nederland, Duitsland, Engeland, Italië, Frankrijk, enz. Al deze presentatoren vertegenwoordigen een groot publiek.

 Onze dagelijkse luistercijfers zijn dan ook overweldigend te noemen. Van klassiek naar Rock ‘n’ Roll en van Easy Listening naar de veel gevraagde zeezender items. KL85 is daarin, zonder ons op de borst te hoeven slaan, uniek te noemen.

Reclame op KL85?
 Wellicht heb je weleens overwogen om voor jouw bedrijf, instelling of organisatie op de radio reclame te willen maken, maar is het er tot op dit moment nog niet van gekomen. Misschien is dan nú de tijd aangebroken om die stap naar een groter klantbereik te gaan zetten.

Betaalbare reclame? Het kan! Bij KL85
KL85 is een non-profit radiostation. Wij willen niet rijk worden. De kosten om een radiostation te kunnen laten draaien, zijn de laatste jaren schrikbarend hoog geworden. En toch zetten wij door. Jij kunt daarvan ook meeprofiteren. Én ook jouw reclamebanner draait dan 24 uur per dag op de pagina’s mee.

Neem vandaag nog contact met ons op
Je kunt ons op verschillende manieren bereiken: