NU

Titel

Artiest

Nu on air

Aankomende show

Oud is Goud

15:00 16:00


Paul van Dam

Biografie Paul van Dam
 Paul van Dam groeide op in de tijd dat er nog radio (Offshore) vanaf zee werd gemaakt (onder meer Veronica, Caroline, Atlantis, Mi Amigo, Radio Northsea International, Radio London, Radio 227, Radio Atlantis en de beste Swinging Radio England).
Al van jongs af aan vond hij de radio, zoals deze in Hilversum en Brussel werd gemaakt, oubollig daar werd tot ongenoegen van zijn vader dus niet naar geluisterd. Wekelijks werd het gedrukt exemplaar van de Top 40 bij de plaatselijke platenboer opgehaald. Mede hierdoor is een enorme kennis aan muziek en vinyl opgebouwd.

 De popmuziek en andere muziekstijlen uit het verleden en heden inspireerde Paul zich verder te verdiepen in de artiesten erom heen. Hierdoor zijn er contacten gelegd met zowel platenlabels als artiestenboekingskantoren, alwaar hij achter de schermen ook actief is geweest.

 Jarenlang heeft Paul een kabelkrant (L.O.O.S Kabelkrant in Oud-Gastel),thans Gemeente Halderberge, beheerd. Eveneens in diverse besturen op het gebied van media en sport plaatsgenomen, waaronder voorzitter van de Regionale Programmaraad Zuid-Oost Flevoland. Als PR-medewerker van voetbalvereniging SC Buitenboys in Almere trad hij regelmatig op als woordvoerder via de diverse Flevolandse media.

 Na zijn eerste vuurdoop als side-kick (16 mei 2004) van John Huygen bij het inmiddels ter ziele gegane Radio 192 wilde hij meer. Als lid van de regionale programmaraad Zuid-Oost Flevoland kwam hij in 2008 met het toenmalige SplashFM (Robin Clement-Gerard Krom) uit het Flevolandse Almere in contact.

KL85
Last but not least. Paul presenteert bij ‘ons’ iedere donderdagavond tussen 23.00 – 24.00 uur Simply Paul. Een prachtige no-nonsens show waarmee je de donderdagavond op een prachtige manier kunt afsluiten. Je zult van deze dj een uur lang gaan genieten. Dat is buiten kijf!

Nu on air