NU

Titel

Artiest

Nu on air

Aankomende show

Hits uit Zee

09:00 10:00


BLUES ON THE HILL

Met Barry (Baz) Maxwell heeft KL85 een waardige opvolger gevonden voor Bob Williams
Elke zaterdagavond bij KL85 “Blues On The Hill” van 22 tot 24u.

Het Radioprogramma Blues On The Hill is 2 uur muziek met passie, muziek met soul en muziek die er toe doet. Met de focus op nieuwe releases, waaronder 1 uur internationaal en 1 uur volledig Australisch. Met interviews en feature-albums houdt Blues On The Hill radio je op de hoogte van de nieuwste bluesreleases van over de hele wereld.

Houd de Blues in leven. Blues On The Hill / Blues Radio:


Verliefd op de Blues

Barry werd begin jaren 80 verliefd op de blues nadat hij opgroeide met muziek van Led Zeppelin, Pink Floyd en Eric Clapton. Hij traceerde de muziek terug naar de bron en ontdekte Robert Johnson, John Lee Hooker, Muddy Waters enz. Eenmaal gevonden, was er geen weg meer terug. Deze passie voor blues leidde ertoe dat Barry zijn radioshow Blues On The Hill produceerde en presenteerde, gewijd aan ‘Keeping the blues alive’, waarbij hij het nieuwste en beste van over de hele wereld draaide, met een uur gewijd aan de nieuwe Australische blues.

Barry is erg enthousiast om betrokken te zijn bij de Hume Blues Club en belooft dat je alleen de beste nieuwe blues zult horen die er is. Hij is mede-oprichter en voorzitter van Hume Clues Club, waar hij ook artiesten boekt. Hij is ook MC’s voor speciale Blues-evenementen rond Melbourne, Blues Music Victoria (als president), die locaties, festivals, clubs en de blues industrie samenbrengt. Enkele van zijn activiteiten en vaardigheden…

Presentator voor
Blues On The Hill Blues Radio
Sunbury Radio
Caldonia’s Crossroad Radio,
Rock Radio UK
President van Blues Music Victoria

  • Tevens is hij winnaar van de MBAS Allan Stafford Award voor diensten aan Blues Music 2015.
  • Jurylid van het Internationale Blues Challenge in Memphis 2016/2019
  • Verslaggever voor de hitlijsten van Living Blues Magazine (VS) en verslaggever voor de Australische Blues- en Roots-hitlijsten, Blues evenementen, Festival MC en toneelmanager.