Gerhard Klaasen bij KL85

‘Vrinden, luistergenoten, andersdenkenden en bekenden, dit is Rough Velvet.
Het enige radioprogramma met muziek die alleszins opmerkelijk, vernieuwend, exclusief, soms verbazend en ook wel eens een tikkeltje alternatief is.’

Zaterdag 29 augustus om 12u is het eindelijk zover dan is het KL85 LIVE met enkel festival muziek.

Een programma dat werd samengesteld, geproduceerd en zal worden gepresenteerd door Gerhard Klaasen.

Gerhard is een predikant en in zijn weinige vrije tijd is hij ook nog radiopresentator. Hij woont helemaal in Noord-Nederland laat ons maar Friesland zeggen. Was destijds ook medewerker aan Radio Waddenzee 1602. Na het stopzetten van Radio Waddenzee kwam ook beetje een einde aan het radio-avontuur. Maar dit heeft zich nu duidelijk verlegd naar een eigenzinnig programma rond Rock, Pop en Blues. Rough Velvet.

Elke dag bij KL85 Rough Velvet tijdens de week van maandag tem woensdag van 20-21u. Op donderdag opener van de Rockavond om 19u tot 20u.  Op vrijdag na de Middagboot om 18u. Op zaterdag in de RockNight van 04-06u en op zaterdagavond van 18-20u de weekend album show. Zondag is Gerhard er ook van 19-20u met een Rough Velvet editie.

Gerhard Klaasen is elke dag te beluisteren bij KL85 met het programma “Rough Velvet”. Een programma vol van albummuziek maar nu ook door de Corona toestanden is er ook veel Live muziek te horen. Zo kwam het idee rond een KL85 LIVE programma wat 6 uur zou gaan duren. Maar blijkbaar is die 6 uur verre van volledig. Daarom in navolging van KL85 DANCE wat op 22 augustus 12 uur durende willen we de Festivalmensen niet teleurstellen dus ook 12u maar dan wel LIVE FESTIVAL MUSIC. Er zit evenwel een pauze in van 2 uur. Van 18-20u is er namelijk het wekelijks programma op KL85 van Gerhard Klaasen. Een speciaal weekend programma wat bij KL85 op zaterdagnacht en zaterdagavond is te beluisteren is de Rough Velvet, de Dirk & Gerhard Show een 2 uur durend programma met natuurlijk ook hierin veel album muziek en speciaal ook nu veel Live muziek.

Zoals Gerhard zelf ook aangeeft:

Music is much more than just the Hits.

KL85 LIVE POP FESTIVAL

Het programma start op zaterdagmiddag 29 augustus om 12u ’s middags en loopt door tot middernacht.

Al de groepen opnoemen die de revue passeren gaan we niet doen. We pikken er enkel uit en die staan ook niet in volgorde van optreden.

Deep Purple // Pearl Jam // Eric Clapton // Ten Years After // Fiona Boyd // Bruce Springsteen // AC-DC // Rory Gallagher

Will Tucker // Andrew White // Neil Diamond // Bob Seger // Status Quo

en nog vele andere popgroepen meer maken hun opwachting live on stage op dit KL85 LIVE POP FESTIVAL.

Dit allemaal van 12 tot middernacht.

Het LIVE programma wordt onderbroken door een 2 uur durende Weekend Album Show met Gerhard Klaasen van 18-20u.

Met een glas whiskey en een sigaar u laten overvallen door dit 12u durende LIVE spektakel.

Geniet ervan!

Luisteren naar KL85:

KL85 is overal te ontvangen via internet.

KL85 is een webradiostation voor alle info rond ontvangstmogelijkheden klik op de LINK