Wie is nu die Tom Jacobs die vanaf 1 februari elke werkdag van maandag tot vrijdag telkens van 9 tot 10u met "Jacobs in de morgen" bij KL85 is te beluisteren.

Tom Jacobs, geboren en getogen in Haarlem. 7 mei 1965 zag hij het levenslicht. Al heel vroeg was hij gegrepen door audio apparatuur, hij was drie jaar toen hij zijn eerste koffer grammofoon kreeg van niemand minder dan zijn goede vrienden..., Sinterklaas en zwartepiet. Volgens zijn ouders zou het wel minder gaan worden maar helaas dus niet....
Het werd erger dan ze ooit konden vermoeden. Er kwam een cassette deck, bandrecorder later een mengpaneel vier kanaaltjes. Laten we een klein sprongetje maken, zeg vier jaar verder. Tom was zeven jaar, en had een FM microfoon waar mee je een frequency kon in stellen en dan was je op een afstand van 10 meter op de radio te horen. Hier in zat een FM printje van heel laag vermogen, Tom heeft het printje er uit gehaald en waar de microfoon aan zat aangesloten op een rec uitgang van zijn versterker, de enkele draad antenne op de binnen kern van de grote 27 mc antenne aangesloten waar na bleek dat hij te horen was tot in de binnenstad van Haarlem.
Het werd erger en erger, wanneer er een piraat begon werd Tom gebeld en zo werd het zijn leven. Al snel was er een thuis studio, en werd Tom gevraagd voor lokale omroepen , Dubble Dutch Radio was het eerste station waar hij voor ging draaien. Even later werd het antenne Bloemendaal daar op volgde Z.FM Zandvoort. Daar waren zijn programma's de Hitversnelling, De watertoren en later samen met Patrick Tramper het programma Kustwacht. Vele stations volgde nog, Haarlem 105, Stads radio Almere, Almere FM, Easy FM en Radio 036. Zo begon Tom met een Radio productie bedrijf, Studio 036 Almere. Hier maakt hij het dagelijks programma Jacobs in de ochtend als syndicated, en heeft zijn werkzaamheden voor Radio Demerstad, een groot regionaal station in België ( Diest ) daar presenteert hij het programma The Party Train. 

"Jacobs in de ochtend" is bij KL85 elke werkdag van 9 tot 10u te beluisteren met muziek maar ook komen er actuele nieuwsfeitjes aan bod en krijg je ook nog het weerbericht mee. Om je dag goed mee te beginnen is er nu bij KL85 alvast Tom Jacobs elke werkdag om 9u.