Donderdag 9 Juli in Rocktrax 

CD van de Week : Ensiferum – Thalassic (10-7 release)

Ook nieuwe releases van oa. Long Distance CallingDividedNoNDark SarahSerum 114Ron Coolen MusicArctic RainFeuerschwanzMachine HeadGoblins BladeBalance BreachDevilDriver, Fleshdriver en Writhing. Nieuwste singles van SeetherZenith Moon#EvanescenceThundermother en DORO.

Classics van oa. Deep PurpleRammsteinSaxonNuclear Assault en Gorefest.

Natuurlijk ook de laatste nieuwtjes uit de rock en metalscene en de concertagenda. Zaterdagavond vanaf 20.00 uur op Vechtdal FM en donderdagavond vanaf 21.00 uur op KL85!  Ook tijdens de KL85 ROCKNIGHT elke zaterdag van middernacht tot 6u!

Check ook www.facebook.com/rocktrax

Uw festival op RockTrax? contact info@KL85.net

De zomer van 2020

zal een zomer zijn om nooit meer te vergeten. Misschien wel wat het weer betreft maar zeker wat de festivals betreft. Geen Pinkpop, geen Pukkelpop, geen Graspop, geen Alcatraz ja noem ze maar geen Rock Werchter. Het wordt een festivalloze zomer 2020.

Om jullie daarbij wat doorheen te helpen zal KL85 deze zomer een heus festival organiseren via KL85 natuurlijk. Volledig gratis…je hoeft enkel maar te luisteren en te genieten. Luisteren naar de muziek…dansen op de muziek…meeleven met de muziek en denken, dromen dat je daar nu ergens op een festivalweide staat of…ligt wie weet. Wanneer wat en hoe verneem je binnenkort hier bij KL85.

Maar er is ook onze wekelijkse ROCKTRAX. Het enige metalprogramma dat via Vlaanderen wordt uitgezonden dit dankzij onze rockvrienden van VECHTDAL FM met name Arnold Compagner.

Ook voor deze donderdag 9 juli een nieuwe ROCKTRAX aflevering en her te beluisteren zaterdagnacht in de ROCKNIGHT van middernacht tot 03u. De ROCKTRAX op donderdag is er van 21-24u allemaal natuurlijk bij KL85. Hoe te luisteren naar KL85?