Rocktrax bij VechtdalFM en KL85
De Rocktrax-story
Iedere zaterdagavond van 20.00 tot 23.00 uur is op Vechtdal FM Rocktrax te horen, al vanaf 15 Maart  1992 bij dit radiostation (vanaf 2e uitzenddag, destijds nog Radio Nieuwleusen). Sinds de zomer van 1993 ligt de presentatie en samenstelling in handen van Arnold Compagner.
Rocktrax is sinds 30 April 2020 ook te beluisteren op het Belgische internetradiostation KL85, donderdagavond van 20.00 – 23.00 uur. Deze uitzending wordt in de nacht van vrijdag op zaterdag van 24.00 – 03.00 uur herhaald.
Het eerste uur is meer rock/classic rock en ook progressieve rock. Het tweede uur voornamelijk hardrock, melodische rock/metal en in het laatste uur de zwaardere metalen, zoals death/thrash metal en hardcoremetal.

Popland op donderdag bij KL85

Donderdagavond betekent een hele avond lang ruim 5 uur popmuziek met  Popland bij KL85.
Boordevol pop, rock, new wave, beat maar vooral van 20 tot 23u gevuld met hard rock en metal onder de noemer ROCKTRAX. Met daarbijhorende recente  informatie rond de diverse metal-groepen,  met de CD van de week en natuurlijk heel wat nieuwe hard rock en metal muziek.
Rocktrax is een productie van Arnold Compagner die het ook presenteert op zaterdagavond bij VechtdalFM waar je dan reeds de nieuwe Rocktrax kan beluisteren.

Donderdag 20 mei in Rocktrax 

CD van de Week : Vulture – Dealin’Death

Ook hoor je de nieuwste releases van oa. Dennis DeYoungOfficial Frost*Kent HilliKingdom of DesireLee Aaron MusicSunbomb, Rian, Brother Against BrotherSubway to Sally (live), Inner StreamUnder the InfluenceOne Morning LeftRhapsody Of FireBrainstormHammer KingArtillery (The Official Page)DraconianCynik ScaldCRYPTA en Scar Of The Sun. Nieuwste singles van ThundermotherThe Dead Daisies en uit de Vechtdal regio : VintageRebel ! (binnenkort een interview in Rocktrax en zondag 16-5 op RTL4 in “Vintage Department Store”)

Classics van oa. Led Zeppelin, KISSLizzy BordenFilter, Lacuna Coil, Volbeat en Slayer.

Uw popinfo ook bij Rocktrax op KL85? Stuur het ons door naar Info@KL85.net

Check ook www.facebook.com/rocktrax

Donderdag bij KL85 van 19 tot 24u POPLAND

19-20u AlbumShow met Gerhard Klaasen

20-23u Rocktrax met Arnold Compagner

23-24u On the Line met Stefaan

Bron en info: Arnold Compagner