De KL85 MORNING CLUB is er elke werkdag van maandag tot vrijdag van 6 tot 11u.

Uw reacties zijn welkom op ons adres: info@KL85.net

Een overzicht:

Vooreerst alle vroege vogels en Morning Club luisteraars een voorspoedig 2023. De KL85 Morning Club vanaf januari in een ander jasje. Vooral muzikaal. Ook inhoudelijk zal het programma een klein beetje met ne keer West Vlaams klinken. Je hoort het tussen de muziek door af en toe een Wast Vlams klapke. Je kan er ook gemakkelijk aan meewerken aan dit programma. Reacties zijn dus welkom. Alvast veel luisterplezier.

Nu is er ook een weerbericht voor West-Vlaanderen bij KL85 met dank aan Michiel Bonte weerstation Langemark. Elke werkdag rond 6.40,7.40,9.40 en 10.40u

van 6 tot 8u KL85 Morning Club met daarin nieuws – weerbericht – Deze dag – HitStory-de artiest vd week –  telkens rond de klok van 7u20 een sausje humor op zijn West Vlaams bij de Morning Club.

Op maandag tussen 6 en 8u enkel muziek uit de Sixties 60s!

8u  “Jacobs in de ochtend” met nieuws weer en fait divers 

9 tot 11u KL85 Morning Club met nieuws –  weerbericht -Deze dag – HitStory-de artiest vd week – een West Vlaams getint dingske en een duik in de Noordzee op zoek naar een stukje radiogeschiedenis.

Op maandag tussen 9 en 11u is het  Ninties 90s time!

Items Morning Club voor maandag 28 januari 2023

Deze Dag

Deze dag in de muziekgeschiedenis, op deze dag in 1972 een bloedige dag in Londonderry waar een protestmars volledig ontspoorde.  Je hoort er alles over in de  KL85 Morning Club met Lex van der Noord.

 

Hit Story

Kristof van Dam  is er ook elke werkdag in de Morning Club met HitStory. Voor deze maandag 30 januari terug naar de sixties met The Monkees en “Daydream believer”.  Je hoort het bij Hitstory in de KL85 Morning Club.

 

De Artiest van de week

In de Morning Club staat er elke werkdag een artiest of groep centraal deze week is dat niemand minder dan Rob De Nijs.

 

Duik in de Zeezendergeschiedenis

In de Morning Club is er ook aandacht voor een zeezendergebeurtenis.

Deze week Radio Atlantis startte 50 jaar geleden haar uitzendingen op 15 juli 1973.