Hierboven zie je ondermeer 

Gerhard Klaasen, Jan Peeters,

Lex van der Noord, Eddy Delaere,

Menno Dekker.

Rechts is er Simone, Bob Le Roi en Johan Dhondt.

KL85 Zondag 25 februari 2024

00-07u De Zeezendernacht. 

Deze Zeezendernacht en Radio Mi Amigo vaart terug naar februari 1977 met programma's van onder meer  Ron vd Plas, Marc Jacobs Bart van Leeuwen en Eric Beekman. Alle info op Zeezendernacht

07u Daar is Simone met "Goodmorning Sunday" tot 8u met koffie, koeken, pistoleetjes en natuurlijk de muziek. Je krijgt als het meezit rond het halfuur nog een weerbericht mee voor de zondag.

09u HAPPY HOUR HOPE, een programma met Gerhard Klaasen. Een christelijk programma op deze vroege zondagmorgen. Dat mag ook wel eens, KL85 brengt in traditie met de zeezenders nu ook een dominee aan boord. Dit programma kende zijn oorsprong bij Radio Waddenzee destijds vanuit Harlingen op de 1602. Gerhard Klaasen is er nu opnieuw en dit via KL85. Dit elke zondag voortaan van 9 tot 10u.

Evenwel: Gerhard Klaasen moet even wat rusten na een operatie, ter vervanging kan je luisteren naar een Happy Hour programma wat destijds bij Radio Waddenzee was te horen. We wensen Gerhard van hieruit een goed en spoedig herstel. Gerhard kan je bereiken via GerhardKlaasen@KL85.net.

10u Vandaag Wekkerradio met Henk & Fiona, vandaag live vanuit hun studio in Purmerend. Gezellige zondagse live radio, koffie, een aperiefje, een babbelke...het kan en mag allemaal.. als het maar mag smaken.  Uw verzoekje of eender wat te melden neem gerust contact met Henk & Fiona

KL85 Weekend Zondagmiddag 

Dit weekend Bob Le Roi en dus een Engelstalig programma bij KL85. Bob Le Roy elke zaterdagmiddag en ook op deze zondag met "Bob's 60's Splash". Bob is er elke zaterdag en dus ook zondag van 12 tot 13u. Dit allemaal vanaf zijn boot ergens op zee of in een of andere haven. Bob met muziek maar ook verzoekjes.

(Bob Le Roi elke zaterdag 60' Splash) Foto: Bob Le Roi

14-16u Music Factory

Een wekelijks country programma met Mike, dit programma kan je ook terug beluisteren op woensdagmorgen van 4 tot 6u.

16-17u Wekelijks op zondag Johan Dhondt met het programma "Belpop". Dit programma is er ook op dinsdag van 23 tot 24u.

17-18u Bakboord met Lex van der Noord. Met diverse items gerelateerd aan de Zeezenders. 

Zondagavond bij KL85

19-20u Evergreens met Eddy Delaere

20-22u Slowtime met Eddy Delaere

22-24u Menno Dekker neemt u mee naar middernacht met Easy Listening