Vrijdagmiddag 9 juni van 14-16u

Edward Klein met Kleinbeeld

Met Edward Klein start het weekend bij KL85. 

Een lang en vooral zonnig zomers weekend wordt het en Edward Klein mooie Summer Radio LIVE vanuit Zoetermeer. Hij is er al vanaf 12u 's middags met heel wat aandacht voor MA40 it Oostende en een interview met Michiel de weerman van weerstation Langemark, die elke werkdag het weerbericht verzordg voor KL85 in de Morning Club. Het weekend gaat dus al een beetje van start vanaf 12u.

Doe LIVE mee aan het programma door te reageren, met een verzoekje, een vraagje of eender wat. Edward is er klaar voor straks om 14u om jou ook te "ontvangen" in de studio. 

Beste radiovrienden en aanverwanten. Zoals doen gebruikelijk en dus ook vanmiddag, LIVE via KL85, tussen 14.00 en 16.00 uur. Wil je erbij zijn? Dan kun je nu al via social media jouw verhaal kwijt, een op- of aanmerking maken en/of muziek aanvragen:

Vanaf 14.00 uur: Telefonisch: (0031)(0)79 889 08 16 (studio)

Live line: http://www.kl85.net/player

Vrijdag 9 juni 16-18u De Middagboot 

We gaan een zonnig bijna zomers weekend tegemoet. Dus vandaag op een rustige zonnige Middagboot vol muzikale golven vanuit het zonnige West-Vlaamse Dentergem zal onze kapitein Walter ons weer muzikaal verrassen. Wellicht zorgt matroos Ruth voor de nodige ambiance of koffie op de turbulente muzikale golven. Met alle nieuwtjes en andere weetjes waar sommigen weer van gaan zweten en rode oortjes krijgen?. Zwemvesten aan... Walter de kapitein van deze Middagboot. Ook mee aan boord? Afspraak aan de kade om 16u. Ahoi! Hier nog even genieten van de Radioday in Harlingen.

(Foto's Ruth, Marc Jacobs en Paul de Haan en Walter met Ruth in de reddingsboot van de JB) 
Hiernaast (Ruth, Walter, Herbert Visser, dame, Jos van Heerden) daaronder; (studio Radioday 2023 op de JB) (Foto by Walter)

Vrijdagavond 9 juni bij KL85

De vrijdag vooravond krijgt een nieuwe programmering.

18u Paul at 90's met Paul van Dam

19u X-Vibe met Jesse & Ron

20u Stefaan On The Line

22u AT THE CLUB vanavond met Patrick Kicken