Rocktrax,  een rock en metal radioshow op Vechtdal FM, sinds Maart 1992 on air.  Sinds de zomer van 1993 ligt de presentatie en samenstelling in handen van Arnold Compagner.
Rocktrax is sinds 30 April 2020 ook te beluisteren op KL85, elke donderdagavond van 20.00 – 23.00 uur. Deze uitzending wordt in de nacht van vrijdag op zaterdag van 24.00 – 03.00 uur herhaald. 
Het eerste uur is meer rock/classic rock en ook progressieve rock. Het tweede uur voornamelijk hardrock, melodische rock/metal en in het laatste uur de zwaardere metalen, zoals death/thrash metal en hardcoremetal.
Terug donderdag en dit betekent een avondvullend popprogramma bij KL85. Van 20 tot 23u gaat de volledige aandacht naar de hard rock, metal,  met daarin de CD van de week en de concert info. Dit allemaal natuurlijk in  “ROCKTRAX” in een samenstelling, productie en presentatie van Arnold Compagner.

Donderdag 14 Oktober 2021 in Rocktrax 

CD van de Week : Aeon – God Ends Here (15-10 release bij Metal Blade)

Je hoort ook nog ’s de nieuwste releases van oa. The Damned FewFans of the DarkZELBO the BandAgarthicA PALE HORSE NAMED DEATHMemoria avenueRoth_official , Last Days of EdenSpirit AdriftKandiaKING ZEBRAThe Three TremorsRunning WildDavid Reece OfficialShotgun FaceliftThulcandraDarkwoods My Betrothed en Bornholm.
Nieuwste singles van Carl SentanceVix20AC/DC en Guns N’ Roses.
Klassiekers van oa. Van Halen, Queen, Led ZeppelinOzzy OsbourneOfficial Mucky PupOverkill en Orphanage.
Zaterdagavond vanaf 20.00 uur op Vechtdal FM  voor een nieuwe RockTrax!
Verzoekje ? Uw regio Popinfo in rocktrax op KL85? Mail: Info@KL85.net
De Concertagenda hoor je bij KL85 elke dag bij Gerhard Klaasen en tussen de programma’s door. Natuurlijk bij Rocktrax hoor je dan telkens de nieuwe Concertagenda! Ook met uw concert of festival in de concertagenda? Stuur het ons door naar Info@KL85.net
Check ook www.facebook.com/rocktrax
Bron en info: Arnold Compagner