Rocktrax,  een rock en metal radioshow op Vechtdal FM, sinds Maart 1992 on air.  Sinds de zomer van 1993 ligt de presentatie en samenstelling in handen van Arnold Compagner.
Rocktrax is sinds 30 April 2020 ook te beluisteren op KL85, elke donderdagavond van 20.00 – 23.00 uur. Deze uitzending wordt in de nacht van vrijdag op zaterdag van 24.00 – 03.00 uur herhaald. 
Het eerste uur is meer rock/classic rock en ook progressieve rock. Het tweede uur voornamelijk hardrock, melodische rock/metal en in het laatste uur de zwaardere metalen, zoals death/thrash metal en hardcoremetal.
Donderdag en dit betekent een avondvullend popprogramma bij KL85. Van 20 tot 23u gaat de volledige aandacht naar de hard rock, metal,  met daarin de CD van de week en de concert info. Dit allemaal natuurlijk in  “ROCKTRAX” in een samenstelling, productie en presentatie van Arnold Compagner.

30 JAAR ON AIR!!! bij VechtdalFM en 2 jaar bij KL85!!!

Donderdag 19 mei  2022 in Rocktrax 

CD van de Week :  American Anymen – Cities Changing Names

Deze donderdagavond geen gewone Rocktrax maar eerst 2 uur Classic Rocktrax vanuit De Spil te Nieuwleusen. Na 22 uur het 3e uur met oa de CD van de Week van American Anymen – Cities changing Names. Ook nieuwe releases van oa Caliban, Motor Sister, Manegarm en cabin Boy Jumped Ship. Oudjes van Suïcidal Tendencies en Gorefest. Dit en meer, donderdagavond 19 mei in Rocktrax!
Zaterdagavond vanaf 20.00 uur op Vechtdal FM  voor een nieuwe RockTrax!
Verzoekje ? Uw regio Popinfo in rocktrax op KL85? Mail: Info@KL85.net
Ook met uw concert of festival in de concertagenda? Stuur het ons door naar Info@KL85.net
Check ook www.facebook.com/rocktrax
Bron en info: Arnold Compagner