Rocktrax,  een rock en metal radioshow op Vechtdal FM, sinds Maart 1992 on air.  Sinds de zomer van 1993 ligt de presentatie en samenstelling in handen van Arnold Compagner.
Rocktrax is sinds 30 April 2020 ook te beluisteren op KL85, elke donderdagavond van 20.00 – 23.00 uur. Deze uitzending wordt in de nacht van vrijdag op zaterdag van 24.00 – 03.00 uur herhaald. 
Het eerste uur is meer rock/classic rock en ook progressieve rock. Het tweede uur voornamelijk hardrock, melodische rock/metal en in het laatste uur de zwaardere metalen, zoals death/thrash metal en hardcoremetal.
Donderdag en dit betekent een avondvullend popprogramma bij KL85. Van 20 tot 23u gaat de volledige aandacht naar de hard rock, metal,  met daarin de CD van de week en de concert info. Dit allemaal natuurlijk in  “ROCKTRAX” in een samenstelling, productie en presentatie van Arnold Compagner.

Donderdag 8 juni 2023 in Rocktrax 

CD van de Week : A Life Divided – Down the Spiral of A Soul (7-7 release)

Je hoort de nieuwste singles van oa. Danko Jones, Avelina De Moray, Within Temptation en Girlschool. Ook nieuwe releases van Jason Charles Miller, The Revenants, MC Roads, Kikimora, Bonfire, Messiahvore, Motörhead (live), Devin Townsend (live), Elvenpath, Lacuna Coil, Schattenmann, The Unslain, Witch Ripper, Gloryhammer, Blind Channel, Vendetta, To Kill Achilles, Phantom Corporation, Geld, Veil Of The Serpent, CRYPTA, Omnium Gatherum en Vomitory.

Classics van oa. Journey, Foghat, Triumph, Nikolo Kotzev, Ozzy Osbourne, Judas Priest en Sinister.

Donderdagavond bij KL85 vanaf 20u voor deze Rocktrax aflevering.
Zaterdagavond vanaf 20.00 uur op Vechtdal FM  voor een nieuwe RockTrax!
Verzoekje ? Uw regio Popinfo in rocktrax op KL85? Mail: Info@KL85.net
Ook met uw concert of festival in de concertagenda? Stuur het ons door naar Info@KL85.net
Check ook www.facebook.com/rocktrax
Bron en info: Arnold Compagner