Rocktrax,  een rock en metal radioshow op Vechtdal FM, sinds Maart 1992 on air.  Sinds de zomer van 1993 ligt de presentatie en samenstelling in handen van Arnold Compagner.
Rocktrax is sinds 30 April 2020 ook te beluisteren op KL85, elke donderdagavond van 20.00 – 23.00 uur. Deze uitzending wordt in de nacht van vrijdag op zaterdag van 24.00 – 03.00 uur herhaald. 
Het eerste uur is meer rock/classic rock en ook progressieve rock. Het tweede uur voornamelijk hardrock, melodische rock/metal en in het laatste uur de zwaardere metalen, zoals death/thrash metal en hardcoremetal.

KL85 POPLAND 19-24u

Terug donderdag en dit betekent een avondvullend popprogramma bij KL85. Van 19u tot middernacht gaat de volledige aandacht naar de pop, rock, hard rock, metal, new wave, new beat, met daarin de CD van de week en pop info.
Voor de hard rock fans en metal fans is er natuurlijk de hoofdbrok weggelegd met “ROCKTRAX” in een samenstelling, productie en presentatie van Arnold Compagner.

Donderdag 23 september 2021 in Rocktrax 

CD van de Week : Criminal – Sacrificio  

Ook hoor je de nieuwste releases van oa. Steve Hackett, The Picturebooks, The MORR, Enuff Z’Nuff, Jim Peterik & World Stage, Insania, Spirit Adrift, Leverage, A PALE HORSE NAMED DEATH, VENUES, Gus G, Seven Spires, Ancient Settlers, Thulcandra, Wolves In The Throne Room, Aborted en UNLEASHED.
Nieuwste singles van MammothWVH, Blackwater Holylight en Rob Zombie.
Je hoort classics van o.a. Jimi Hendrix, Nirvana, Y&T, Metallica, Metal church, Sacred Reich en Sepultura.
Zaterdagavond vanaf 20.00 uur op Vechtdal FM  voor een nieuwe RockTrax!
Verzoekje ? Uw regio Popinfo in rocktrax op KL85? Mail: Info@KL85.net
De Concertagenda hoor je bij KL85 elke dag bij Gerhard Klaasen en tussen de programma’s door. Natuurlijk bij Rocktrax hoor je dan telkens de nieuwe Concertagenda! Ook met uw concert of festival in de concertagenda? Stuur het ons door naar Info@KL85.net
Check ook www.facebook.com/rocktrax
Bron en info: Arnold Compagner