Rocktrax,  een rock en metal radioshow op Vechtdal FM, sinds Maart 1992 on air.  Sinds de zomer van 1993 ligt de presentatie en samenstelling in handen van Arnold Compagner.
Rocktrax is sinds 30 April 2020 ook te beluisteren op KL85, elke donderdagavond van 20.00 – 23.00 uur. Deze uitzending wordt in de nacht van vrijdag op zaterdag van 24.00 – 03.00 uur herhaald. 
Het eerste uur is meer rock/classic rock en ook progressieve rock. Het tweede uur voornamelijk hardrock, melodische rock/metal en in het laatste uur de zwaardere metalen, zoals death/thrash metal en hardcoremetal.
Terug donderdag en dit betekent een avondvullend popprogramma bij KL85. Van 20 tot 23u gaat de volledige aandacht naar de hard rock, metal,  met daarin de CD van de week en de concert info. Dit allemaal natuurlijk in  “ROCKTRAX” in een samenstelling, productie en presentatie van Arnold Compagner.

Donderdag 20 januari  2022 in Rocktrax 

CD van de Week :  Magnum – The Monster Roars

Ook de nieuwste singles van Scorpions, TEN/Gary Hughes, City Of Lights en Trollfest komen voorbij.
Verder nieuwe releases van oa. (Arjen Anthony Lucassen’s) Star One, Jethro Tull, The Flower Kings, Violet Blend, Erik Kraemer – Vocalist, Lana Lane Artist, Girish And The Chronicles, degreed, THE HELLFREAKS, Michael J. Romeo (van Symphony X) , No Saviors, Serious Black, Rust n’ Rage, Dymytry Dymytry, Don Fernando (live), LANDMVRKS, Magic O Metal, Wilderun en Agathodaimon.
Classics van oa. Guano Apes, The Godz, Blackfoot, Black Out, Anathema, Warlord, Amorphis en Annihilator.
Zaterdagavond vanaf 20.00 uur op Vechtdal FM  voor een nieuwe RockTrax!
Verzoekje ? Uw regio Popinfo in rocktrax op KL85? Mail: Info@KL85.net
Ook met uw concert of festival in de concertagenda? Stuur het ons door naar Info@KL85.net
Check ook www.facebook.com/rocktrax
Bron en info: Arnold Compagner