Rocktrax,  een rock en metal radioshow op Vechtdal FM, sinds Maart 1992 on air.  Sinds de zomer van 1993 ligt de presentatie en samenstelling in handen van Arnold Compagner.
Rocktrax is sinds 30 April 2020 ook te beluisteren op KL85, elke donderdagavond van 20.00 – 23.00 uur. Deze uitzending wordt in de nacht van vrijdag op zaterdag van 24.00 – 03.00 uur herhaald. 
Het eerste uur is meer rock/classic rock en ook progressieve rock. Het tweede uur voornamelijk hardrock, melodische rock/metal en in het laatste uur de zwaardere metalen, zoals death/thrash metal en hardcoremetal.
Donderdag en dit betekent een avondvullend popprogramma bij KL85. Van 20 tot 23u gaat de volledige aandacht naar de hard rock, metal,  met daarin de CD van de week en de concert info. Dit allemaal natuurlijk in  “ROCKTRAX” in een samenstelling, productie en presentatie van Arnold Compagner.

Ook alle Rocktrax luisteraars een voorspoedig en gezondrijk 2023!

Donderdag 26 januari 2023 in Rocktrax 

CD van de Week : Obiuary – Dying of Everything

Deze week in Rocktrax een interview met “de vriendin van de show”, al sinds 1997 in Rocktrax te horen … Dilana!!! In het eerste uur hoor je ons 15e interview en praten we bij over Dilana’s activiteiten op muzikaal gebied. Ook hoor je natuurlijk enkele Dilana songs in deze uitzending.
Je hoort de nieuwste singles van oa. The Answer, Jetlag Jenny, Delain en The Hollywood Stars. Ook nieuwe releases van Redlight King, Anti Flag, T3NORS (feat. oa. Kent Hilli/ Robbie LaBlanc / Toby Hitchcock), Khymera, First Signal, Nanowar Of Steel, WIG WAM, Carbellion, Ad Infinitum, Crye, Motive Black, Alter Bridge, THE HELLFREAKS, Kärbholz, Kiberspassk, Kardinal Sin, Left Hand Solution, Sifting en Imperium Dekadenz.
Classics van oa. Dilana, Golden Earring, Thin Lizzy, System Of A Down, VENGEANCE, Infernal Majesty en Meldrum.
Donderdagavond bij KL85 vanaf 20u voor deze Rocktrax aflevering.
Zaterdagavond vanaf 20.00 uur op Vechtdal FM  voor een nieuwe RockTrax!
Verzoekje ? Uw regio Popinfo in rocktrax op KL85? Mail: Info@KL85.net
Ook met uw concert of festival in de concertagenda? Stuur het ons door naar Info@KL85.net
Check ook www.facebook.com/rocktrax
Bron en info: Arnold Compagner