RockTrax donderdag 6 augustus

CD van de Week : Thundermother – Heat Wave

Dat is nog lang niet alles, we hebben ook nieuwste singles van oa. The JailbirdsMarilyn MansonCorey Taylor (van Slipknot/Stone Sour) en ORDEN OGAN. Nieuwe releases verder van. oa. Lonely RobotHAKENCreye, Morse/Portnoy/George, Redemption (live), StryperLionheartMAD MAXU.D.O.Dee Snider (live), WarkingsValkyrieNIGHTMAREVanishing PointVicious RumorsAssignment en Onslaught official

Classics van oa. AerosmithMichael Schenker Group, NightwishTestament en Ministry.

Natuurlijk ook de laatste nieuwtjes uit de rock en metalscene en de concertagenda. Zaterdagavond vanaf 20.00 uur op Vechtdal FM en donderdagavond vanaf 21.00 uur op KL85!

RockTrax en KL85 LIVE

Donderdagavond 21u dan is Arnold Compagner er weer klaar voor om de Vlaamse hardrock en Metalfans een nieuwe RockTrax aflevering te presenteren.

Mede dankzij Arnold, dankzij Vechtdal FM, dankzij RockTrax heeft Vlaanderen eindelijk weer een Metalprogramma.

Elke donderdag van 21-24u en tijdens RockNight elke zaterdagnacht van middernacht tot 6u.

En ja vergeet niet 22 augustus KL85 LIVE van ’s middags 12u tot 18u only festivalmusic on KL85 LIVE met de beste rock en popgroepen LIVE!

Volgende week is er trouwens voor het eerst dit jaar géén Rocktrax uitzending, dit in verband met de 5 dagen live uitzending van de Luttenberg Top 700 op Vechtdal FM! Hierin wel veel rockmuziek trouwens! Op KL85 evenwel toch een RockTrax vervangprogramma!