Rocktrax het hardrock en metal programma met Arnold Compagner

De weken vliegen voorbij en zo zijn we reeds toe aan de maand februari en al is de zomer nog ver..RockTrax is nooit ver weg. Elke week weer bij VechtdalFM elke zaterdagavonden bij KL85 elke donderdagavond telkens van 20-23u (Bij KL85 de vrijdagnacht ook nog eens bij RockNight van middernacht tot 03u).

Rocktrax is al vanaf 15 Maart  1992 te horen bij VECHTDALFM. Sinds de zomer van 1993 ligt de presentatie en samenstelling in handen van Arnold Compagner. Rocktrax is sinds 30 April 2020 ook te beluisteren op het Belgische internetradiostation KL85, donderdagavond van 20.00 – 23.00 uur. Deze uitzending wordt in de nacht van vrijdag op zaterdag van 24.00 – 03.00 uur herhaald.

Het eerste uur is meer rock/classic rock en ook progressieve rock. Het tweede uur voornamelijk hardrock, melodische rock/metal en in het laatste uur de zwaardere metalen, zoals death/thrash metal en hardcoremetal.

Rocktrax donderdag 4 februari bij KL85 van 20-23u

CD van de Week : The Dead Daisies – Holy Ground 

Ook nieuwe releases van oa. Liquid Tension ExperimentThe Hollywood StarsTransatlanticThe QuillMessiahvoreImperia, Heart Healer, ArogyaVOODOO CIRCLEArionHUMAN FORTRESSGreenleaf, Under the Influence, Velvet Piper (met Jutta Weinhold van Zed Yago), MonolordTo Kill AchillesThulcandraAsphyx en Tribulation (Official). Nieuwste singles van Phil X and The DrillsSeether en The Pretty Reckless.

Classics van oa. Sex PistolsBLACKFOOTMetallicaACCEPTHelloween, Flotsam and Jetsam en Etherial Winds.

Check ook de Facebook Rocktrax

Uw popinfo ook bij KL85 Rocktrax? Stuur ons uw info naar het adres: INFO@KL85.net

Bron en info: Arnold Compagner