Rocktrax het hardrock en metal programma met Arnold Compagner

De weken vliegen voorbij en zo zijn we reeds toe aan de tweede jaargang Rocktrax bij KL85..RockTrax is nooit ver weg. Elke zaterdagavond weer bij VechtdalFM en bij KL85 elke donderdagavond telkens van 20-23u (Bij KL85 de vrijdagnacht ook nog eens bij RockNight).
Rocktrax is al vanaf 15 Maart  1992 te horen bij VECHTDALFM. Sinds de zomer van 1993 ligt de presentatie en samenstelling in handen van Arnold Compagner. Rocktrax is sinds 30 April 2020 ook te beluisteren op het Belgische webradiostation KL85, donderdagavond van 20.00 - 23.00 uur. Deze uitzending wordt in de nacht van vrijdag op zaterdag van 24.00 - 03.00 uur herhaald.
Het eerste uur is meer rock/classic rock en ook progressieve rock. Het tweede uur voornamelijk hardrock, melodische rock/metal en in het laatste uur de zwaardere metalen, zoals death/thrash metal en hardcoremetal.

Rocktrax donderdag 29 april bij KL85  20-23u

CD van de Week : Gilby Clarke - The Gospel Truth

Ook nieuwe releases van oa. Lee Aaron Music, Maverick, Liquid Tension Experiment, Sonic Haven, Psychic Hit, Monster Magnet, The End machine, Chalice Of Sin, Van Canto, Brother Against Brother, Trucker Diablo, FireWing, Velvet Piper (feat. Jutta Weinhold, ex- ZED YAGO), Skarlett Riot, Stormruler, CRO-MAGS, Mister Misery, Cannibal Corpse, Hideous Divinity, BEWITCHER, CAPRA en VEXED.

Classics van oa. The Cult, MC5, Meat Loaf, Prong, Saxon, SOD en Metallica.

Check ook de Facebook Rocktrax

Uw popinfo ook bij KL85 Rocktrax? Stuur ons uw info naar het adres: INFO@KL85.net

Bron en info: Arnold Compagner