CD van de Week : Lionheart – The Reality of Miracles

Ook nieuwe releases van oa. KansasThe VendettasGypsy PistolerosHell in the ClubRedemption (live), Angel (project van Helena Iren Michaelsen van Imperia), U.D.O. & das Musikkorps der Bundeswehr, RISING STEELNight LaserGoblins BladeOnslaughtEnsiferumDraconian, Olivia Neutered John, Intoxicated en Voracious Scourge. Nieuwste singles van Vix20SeetherJefferson Starship (!) en Seething Akira.

In het derde uur ook nog een track van Sudaria en verder classics van oa. Budgie, H.I.M.Judas Priest, Dead Kennedies, Diamond Head en Pungent Stench.

Natuurlijk ook de laatste nieuwtjes uit de rock en metalscene en de concertagenda.

Check ook www.facebook.com/rocktrax

Facebook KL85

Donderdagavond 21u is het bij KL85 tijd voor een nieuwe RockTrax aflevering.

Vorige zaterdag was ie al te horen bij Vechtdal FM maar op donderdag is die aflevering ook bij KL85 te beluisteren van 21u tot 24u. Met in de herhaling op zaterdagnacht van 00-03u bij RockNight.

RockNight is een nacht lang rockmuziek van de bovenste plank met Arnold Compagner, Stefaan en Gerhard Klaasen presenteren voor u de beste rockmuziek. Allemaal bij KL85 van middernacht tot zes op zaterdagnacht.

Rocktrax boordevol hard rock met informatie, concertagenda, nieuwe releases en een duik in het hardrock verleden in een presentatie van Arnold Compagner.

3 uur Hard Rock, Metal bij KL85.

Heeft u concertinformatie te melden. KL85 kan je daarbij helpen. Stuur het ons door naar info@KL85.net en wij doen de rest.

Een nieuwe aflevering van Rocktrax kan je via Vechtdal FM beluisteren op zaterdagavond van 20-23u.

Luisteren naar KL85