Rocktrax het hardrock en metal programma met Arnold Compagner

RockTrax is nooit ver weg. Elke zaterdagavond weer bij VechtdalFM en bij KL85 elke donderdagavond telkens van 20-23u (Bij KL85 de vrijdagnacht ook nog eens bij RockNight).
Rocktrax is al vanaf 15 Maart  1992 te horen bij VECHTDALFM. Sinds de zomer van 1993 ligt de presentatie en samenstelling in handen van Arnold Compagner. Rocktrax is sinds 30 April 2020 ook te beluisteren op het Belgische webradiostation KL85, donderdagavond van 20.00 – 23.00 uur. Deze uitzending wordt in de nacht van vrijdag op zaterdag van 24.00 – 03.00 uur herhaald.
Het eerste uur is meer rock/classic rock en ook progressieve rock. Het tweede uur voornamelijk hardrock, melodische rock/metal en in het laatste uur de zwaardere metalen, zoals death/thrash metal en hardcoremetal.

Rocktrax donderdag 17 juni bij KL85  20-23u

CD van de Week : The Five Hundred – A World On Fire

Verder ook nieuwe releases van oa. The Great Affairs , Kansas , HardlineResurrection Kings , Laurenne/Louhimo , L.A. GUNS (live), We Are The Catalyst , Heaven and Earth Band , Vetrar Draugurinn (met oa. Marjan Welman van Autumn!), Feuerschwanz , Van CantoGus G , RED FANGMojo Blizzard – Stoner Metal , Hammer King , Powerwolf (feat. Alissa White-Gluz), Erdling , Seven SpiresCRYPTA en Desaster.

Nieuwste singles van oa. AC/DC, The Travoltas , Volbeat en PSSR Nyc 2020 .

Classics van onder meer Foo Fighters , Within Temptation, The Prodigal Sons, BostonCLAWFINGER , Budgie en Pantera.

Check ook de Facebook Rocktrax

Uw popinfo ook bij KL85 Rocktrax? Stuur ons uw info naar het adres: INFO@KL85.net

Bron en info: Arnold Compagner