Contact:

Daartoe is de “@ The Club” producer Majelle de aan te spreken persoon.

Contact: majelle@KL85.net

@ The Club

Terwijl de “Mi Amigo Special” in volle uitbarsting is dit Pinksterweekend, blijven we ook onze jonge programma’s verder uitzenden tijdens dit Mi Amigo Special weekend. Sedert de start van KL85 op 10 april zijn de local dj’s elke vrijdag- en zaterdagavond “@ the Club” tot 24u. Ze stellen dan hun nieuwe of vroegere setjes voor telkens in èèn of meerdere uren.

Voor wie het nog niet heeft begrepen, “@ The Club” is een techno en house programma. Elke vrijdag en zaterdag met de beste techno en house sound. Het programma past best in de visie die KL85 heeft met het programma. Ook de jongeren zoveel als mogelijk kennis te laten maken met de online radio en radio in het algemeen.

 @ The Club DJ’s

“@ The Club”, kreeg en krijgt reeds de medewerking van MDM, Plezier, Massaar, DJ Jelle, Eduardo Dicaro, Trixy , DJ Pirlote, DJ Syrus. “@ the Club” is een programma speciaal voor deze local dj’s die we de kans geven om ook via de radio, via KL85, hun naam bekendheid te geven. De meesten van deze DJ’s zijn reeds ruim vertrouwd met het “@ the Club” gebeuren en draaiden reeds op talrijke festivals waaronder Tomorrowland, Voltage Festival, Cirque Magique en nog andere clubs.

@ The Club met als vaste dj’s op vrijdag en zaterdag MDM en Dj Plezier die steeds zorgen voor de nodige sfeer met hun techno en house mixen ergens tussen 20 en 24u.

De programma’s van “@ The Club” worden volledig door de jongeren zelf samengesteld. Elke dj die zijn setje wil gepromoot zien of gewoon via KL85 wil laten uitzenden kan dit doen.